Onder deze bijnaam van Bep van Klaveren (1907-1992) trainen de oudere leden van Boksvereniging Crooswijk twee maal per week in de Pootstraat.

Trainer Henk Noordzij geeft op maandag- en donderdagmorgen van 10 tot 11 op sportieve wijze instructie aan een twintigtal oud prof en amateur boksers.

De laatste jaren is er ook sprake van aanwas van leden die nooit eerder gebokst hebben. Ze besloten, na een proefles, zich fit te houden dan wel fit worden door lid te worden van deze unieke, sportieve seniorenploeg.

Veel leden zijn al een half uur te voren aanwezig voor een rustige warming up, na afloop wordt er gezamenlijk thee of koffie gedronken in de met oude boksfoto’s behangen kantine. Tijdens de training zelf ziet Henk Noordzij er nauwlettend op toe dat ‘de koppen met rust gelaten worden’. Dit wil zeggen dat directes, hoeken en opstoten niet op het gezicht van de tegenstander mogen belanden.

Een aantal huidige Windmillers heeft vroeger wedstrijden gebokst. We noemen hier Toon Schuurmans, Willie Doof, Stan van den Driessche, Cock Dullaart, Henk Groenendijk, Ger Spaay, Gert Kramer , Ellis Hoogkamer, Ger van Voorden, Eric Walcott en Aad Veerman.

Neem contact met ons op via de contact pagina:
Klik hier om direct naar de contactpagina te gaan.

 Dutch Windmills:

Voor trainingstijden klik:  Trainingstijden 

Voor actuele contributie tarieven klik:  Contributie

Gebruik van materiaal:  Materiaal

 

IMG 1635 zw
Crooswijk 1