Diversiteit

De cultuur waaruit je voortkomt is voor een groot deel de kern van je bestaan. Hetzelfde geldt voor je huidskleur en andere uiterlijke kenmerken, je geloof, je geslacht en je seksuele geaardheid.

Al deze kenmerken neem je overal mee naar toe, waar je ook leeft. Ze maken je tot wie je bent. En dat is okay. Dus uit welke cultuur je nou afkomstig bent, wat voor uiterlijk je hebt, welk geloof je aanhangt en wat je geslacht en je seksuele geaardheid is: bij ons is iedereen altijd even welkom.

Dit betekent tegelijkertijd, dat wij iedere vorm van discriminatie op een van deze kenmerken nadrukkelijk afwijzen.

Dus als jij je gediscrimineerd voelt en vindt dat je daardoor binnen de club wordt benadeeld, laat ons dat dan alsjeblieft weten. Hiervoor hebben wij binnen de club een vertrouwenscontactpersoon.
Deze is bereikbaar via noosrepsnewuortrev.[antispam].@rbvcrooswijk.nl. En je kan natuurlijk ook altijd direct contact opnemen met een van onze trainers of bestuursleden.

Ook wanneer je eens een open gesprek over dit onderwerp wilt hebben om te kijken of sommige dingen verbeterd kunnen worden, dan horen wij dat graag. Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en voor nieuwe vrijwilligers, die samen met ons deze club nog mooier en succesvoller willen maken.

Wij proberen onze club onderdeel te laten zijn van onze multiculturele samenleving en we hopen met deze aanpak discriminatie en andere vooroordelen te voorkomen of deze te laten stoppen en zo te waarborgen dat iedereen zich bij ons even welkom voelt.

 

Met Sportieve groet,

Het Bestuur.