Online Training - info

Geplaatst op 30-03-2020  -  Categorie: Nieuws

Beste Leden, ouders, verzorgers,

 

Ten eerste willen wij jullie erg bedanken voor de berichten volgend op de laatste update.

De situatie is voor ons allen erg uitzonderlijk en het is moeilijk in te schatten hoelang het nog zal duren.

Het doet ons dan ook goed hoeveel positieve reacties en suggesties we van onze leden hebben mogen ontvangen. En inderdaad, stilzitten gaan we natuurlijk niet!

 

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan het creëren van online bokstrainingen om de corona periode te overbruggen.

De eerste video zal donderdag om 20:00 worden gepost en betreft een conditietraining gegeven door Michel. De tweede video met een meer technische invalshoek komt zaterdag online. 

 

Updates over de online trainingen, zoals wanneer ze gepost worden en benodigdheden, worden primair verstrekt via de R.B.V. Crooswijk App, Facebook en Instagram, hier worden ook de links gedeeld naar de video’s en om jullie feedback gevraagd, zodat de trainingen zo goed mogelijk aansluiten bij de wensen van de leden. 

 

Want hoewel niets een goede sparringsessie in de zaal kan vervangen, hopen we op deze manier toch de boks spirit te behouden.

Dus even geen contactsport, maar wel een focus op conditie, combinaties en techniek. Zo kunnen we, wanneer de zaal weer open kan, direct verder sporten. 

 

Tenslotte, heb je na aanleiding van deze mail vragen, opmerkingen en suggesties, dan horen wij deze graag download daarom de RBV Crooswijk App die je kan vinden in de playstore (CAPPIE > RBV Crooswijk Rotterdam) hierop kan je een bericht zetten die door iedereen gelezen wordt of je stuurt een email.

Samen proberen we iets moois neer te zetten. 

 

 

Sportieve groet, 

Trainers en Bestuur,


RBV Crooswijk.